Přeskočit na obsah

Diagnostika pleti

Milé dámy,

Za svých osm let v Tiande jsem se na vlastní kůži přesvědčila, že poznání typu pleti a správná péče o ni jsou klíčem ke kráse a zdraví. A protože každá z nás je jedinečná, platí to samé i pro naši pleť.

Představte si, že pravidelná a vhodná péče může vaší pleti zajistit dlouhotrvající vitalitu a krásu. Jsem tu proto, abych vám pomohla na této cestě k pleti, kterou budete milovat! Protože stárnutí není o ztrátě krásy – naopak, je to doba, kdy si můžete opravdu vážit své jedinečné krásy a dopřát své pleti, co si zaslouží.

A teď k tomu nejlepšímu – prošla jsem intenzivním školením na diagnostiku pleti pomocí speciální mikrokamery a skenovacího systému SKIN OBSERVED SYSTEM Face Skin K19. Tento inovativní přístroj hodnotí pleť podle osmi klíčových kritérií, což nám umožní přesně zjistit, co vaše pleť potřebuje:

  1. Hydratace pleti
  2. Mastnost
  3. Pigmentace
  4. Struktura pokožky
  5. Stav kolagenových vláken
  6. Vrásky
  7. Citlivost pleti
  8. Stav pórů

Navíc je tento přístroj vybaven lupou s integrovanou videokamerou, což umožňuje detailní zkoumání všech vrstev vaší pleti. (Říkáme mu interně „pleťový detektiv“!)

Průběh konzultace a diagnostiky

  1. Povídání a dotazník: Nejprve si společně popovídáme a vyplníme krátký dotazník. Chci vědět všechno o vaší pleti!
  2. Odlíčení: Abychom získali co nejpřesnější výsledky, je důležité se před analýzou odlíčit. (Žádné obavy, přijdete si jako v lázních!)
  3. Skener: Pomocí skeneru pořídím šest snímků vaší pokožky na různých místech obličeje. Trochu se zatváříte jako modelka – a hotovo!
  4. Výsledky: Detailně vám popíšu a vysvětlím všechny nasnímané výsledky, které se automaticky uloží do databáze pro budoucí porovnání.
  5. Péče na míru: Na základě výsledků vám navrhnu tu nejlepší péči o pleť s použitím kosmetických produktů Tiande.
  6. Základní péče ve 4 krocích: Vysvětlíme si, jak se o pleť starat každý den. Protože když je péče jednoduchá, je i zábavná!

Tak co říkáte, dámy? Jste připravené na svou pleťovou revoluci? Pokud ano, neváhejte a ozvěte se mi! Společně rozluštíme tajemství vaší krásné pleti! 🌟